Giresun Haber Postası

DOKA DAN DESTEK…

26 Eylül 2022 - 4:07
DOKA DAN DESTEK…

Giresun Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (GRÜ-TTO) tarafından, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’na (DOKA) 2022 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında sunulan “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” başlıklı proje desteklenmeye hak kazandı.Proje sözleşmesi GRÜ-TTO Koordinatörü Öğr. Gör. Muhammet Anıl Kaya tarafından imzalanarak, proje kapsamında yapılacak faaliyetler hakkında DOKA Giresun Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Murat Aladağ’a ve Uzman Kemal Yüceer’e bilgi verildi.

Proje kapsamında; girişimciliğe adım atmak isteyen akademisyenlerin teorik eğitimin yanı sıra uygulamalı eğitimle bilgi düzeylerinin pekiştirilmesi amaçlanıyor. Bu amaç doğrultusunda, Temel Girişimcilik Eğitimi, Pazar Analizi, İş Modeli Kanvası, İş Planı Eğitimi, Muhasebe, Finans, Mali Tablolar ve Kuruluş Eğitimi ile akademisyenlerin bilinçlenmesi sağlanacak.

Ziyaret, GRÜ-TTO’dan Öğr. Gör. Muhammet Anıl KAYA, Öğr. Gör. Şafak Esra  ASLAN ve Öğr. Gör. Merve Nur POLAT’ın katılımıyla gerçekleşti. Proje uygulama süreci ile ilgili detaylar ilerleyen tarihlerde açıklanacak. Gelişmeleri GRÜ-TTO’nun web sitesi olan https://tto.giresun.edu.tr/tr adresinden takip edebilirsiniz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.