Giresun Haber Postası

KEŞAP FEN İŞLERİ…

KEŞAP FEN İŞLERİ…
12 Ocak 2023 - 16:17

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür İlçede devam eden çalışmaları yerinde inceledi.Keşap Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Gazhane, Fatih Caddesi parke, Atatürk Bulvarı elektrik hattı parke tamiri ile doğalgaz çalışmalarını sonucu oluşan tahribatlar gideriliyor. Başkan Emür yapılan işleri yakından takip edip bilgi aldı.

Başkan Emür “Alt yapı ve üst yapı çalışmalarımız ilçemiz farklı noktalarında Fen İşleri Müdürlüğümüzce Gazhane, Fatih Caddesi parke, Atatürk Bulvarı elektrik hattı parke tamiri çalışmaları ile doğalgaz çalışmaları sonrası oluşan molozların kaldırılma işlemleri sürüyor.  Vatandaşlarımızın mağduriyetlerini gidermek için ivedilikle çalışıyoruz. Keşap’ımız adına çalışmak ve hizmet etmek bizim için çok önemli. 7 gün 24 saat işimizin başındayız” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.