AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, Giresun’un Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yüzde 61’lik tarihi bir oyla destek verdiğini belirterek, “Milletimiz demokrasi şölenine dönüştürdüğü seçimlerle iradesini Türkiye Yüzyılı’ndan yana kullanacak, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yalnız bırakmayacak, 28 Mayıs’ı bayram edecektir.” dedi.AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri sonrası basın toplantısı düzenledi.AK Parti İl Binası’nda gerçekleşen toplantıda konuşan İl Başkanı Yılmaz, ‘Asrın Seçimi’ olarak nitelendirilen seçimlerde Giresun’un Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yüzde 61 oy oranıyla tarihi bir destek daha verdiğini belirtti.
İl Başkanı Yılmaz, “Öncelikle Türkiye Yüzyılı’nda gerçekleştirilen 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. Türkiye Yüzyılı seçimlerinin gayri resmî sonuçlarının belli olmasıyla güzel şehrimiz Giresun’umuz yine Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a yoğun bir destek vermiş, il genelinde yüzde 61 oy oranıyla büyük bir başarı örneği sergilemiştir.” dedi.
Milletvekilliği seçimlerinde halkın teveccühü ile seçilen Milletvekillerine de hayırlı olsun dileklerini ileten Yılmaz, “Milletvekili seçimlerinde halkımızın teveccühü ile milletvekili olarak seçilen AK Parti Giresun Milletvekillimiz Prof. Dr. Nazım Elmas ve Ali Temür’e hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.” diye konuştu.