SON DAKİKA

Giresun Haber Postası

Giresun – Giresun Valiliği’nin belirlediği izleme ve inceleme noktalarından, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından alınan 23 adet yüzme suyu numunesinin analiz sonuçları açıklandı.Giresun Halk Sağlığı Laboratuvarı’nda yapılan analizlerde, alınan tüm numunelerin uygun olduğu tespit edildi. Bu sonuçlar, Giresun’da halkın yoğun olarak denize girdiği bölgelerde deniz suyunun temiz olduğunu gösteriyor.

SAĞLIKLI VE GÜVENLİ YÜZME

Giresun İl Sağlık Müdürlüğü, deniz suyunun halk sağlığı açısından herhangi bir risk taşımadığını ve yüzme için güvenli olduğunu belirtti.Bu analiz sonuçları, Giresun’da denize giren halkın sağlıklı bir ortamda yüzme keyfi yaşamasını sağlamaktadır.

Giresun – Giresun Valiliği’nin belirlediği izleme ve inceleme noktalarından, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından alınan 23 adet yüzme suyu numunesinin analiz sonuçları açıklandı.Giresun Halk Sağlığı Laboratuvarı’nda yapılan analizlerde, alınan tüm numunelerin uygun olduğu tespit edildi. Bu sonuçlar, Giresun’da halkın yoğun olarak denize girdiği bölgelerde deniz suyunun temiz olduğunu gösteriyor. SAĞLIKLI VE GÜVENLİ YÜZME Giresun İl Sağlık […]

DENİZ TEMİZ …

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ