SON DAKİKA

Giresun Haber Postası

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

MÜRVET SEZER SÜPER LİG GÖZLEMCİSİ…

MÜRVET SEZER SÜPER LİG GÖZLEMCİSİ…
30 Temmuz 2024 - 18:03

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK), 2024-2025 sezonunda Süper Lig’de görev yapacak gözlemcileri açıkladı.TFF’nin internet sitesinden yapılan açıklamada, Süper Lig’de 20 gözlemcinin görev yapacağı belirtildi. Bu gözlemciler arasında dikkat çeken isimlerden biri de Giresun’dan Mürvet Sezer oldu. Sezer, futbol camiasında tecrübesi ve bilgi birikimiyle tanınan önemli bir figür olarak öne çıkıyor.

MÜRÜVET SEZER’İN KARİYERİNE YENİ BİR SAYFA

Giresun’dan Süper Lig gözlemcisi olarak seçilen Mürvet Sezer, bölgenin gururu oldu. Sezer, futbolun içindeki derin tecrübesi ve hakemlik kariyerinde gösterdiği üstün performansla tanınıyor. Onun bu önemli göreve getirilmesi, Giresun’un futboldaki temsil gücünü daha da artıracak.

SÜPER LİG GÖZLEMCİLERİ LİSTESİ

Merkez Hakem Kurulu’nun 2024-2025 sezonunda belirlediği gözlemciler şu şekilde: Ali Uluyol (Ankara), Cem Papila (Ankara), Murat Ilgaz (Ankara), Aytekin Durmaz (Balıkesir), Hamza Işın (Burdur), Hakan Sivriservi (Eskişehir), Mürvet Sezer (Giresun), Muhittin Boşat (İstanbul), Süleyman Abay (İstanbul), A. Somer Karakaş (İzmir), Erol Ersoy (İzmir), Halis Özkahya (İzmir), Hüseyin Sabancı (İzmir), İsmet Arzuman (İzmir), Mustafa Arslan (İzmir), Taner Gizlenci (İzmir), Tolga Özkalfa (İzmir), İbrahim Aksoy (Manisa), Kadir Tozlu (Mersin) ve Sabit Hacıömeroğlu (Trabzon).

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P