SON DAKİKA

Giresun Haber Postası

UBYO 2024- 2025 EĞİTİM DÖNEMİNE YETİŞECEK…

10 Ağustos 2024 - 21:35
UBYO 2024- 2025 EĞİTİM DÖNEMİNE YETİŞECEK…

Bulancak Kaymakamı Ünal Koç’la birlikte, Üniversiteye tahsis edilecek binada incelemelerde bulunan Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, binanın 2024-2025 eğitim-öğretim dönemine yetiştirileceğini ifade etti.Temmuz ayı meclis toplantısında görüşülen ve 24 yıllığına Bulancak Kadir Karabaş Uygulamalı Bilimler Yüksekokuluna (UBYO) tahsis edilmesi kararı alınan, Belediyemize ait, kapalı pazar yerinin üstünde bulunan binada Bulancak Kaymakamı Ünal Koç ile birlikte incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, sürdürülen çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundular.Belediye Başkanı Sıbıç; “Giresun Üniversitesi Bulancak Kadir Karabaş Uygulamalı Bilimler Yüksekokuluna tahsis ettiğimiz ve inşaat çalışmalarını hızla sürdürdüğümüz yeni binamızda Kaymakamımız Ünal Koç ile birlikte detaylı incelemelerde bulunduk. Yapımı devam eden binanın, üniversitemiz ve öğrencilerimiz için en verimli şekilde kullanılabilmesi adına gerekli değerlendirmeleri gerçekleştirdik. Amacımız, binamızı 2024-2025 eğitim-öğretim dönemine yetiştirerek, öğrencilerimizin yeni binalarında en verimli şekilde eğitim görmelerini sağlamaktır” dedi.

İncelemelere Belediye Başkan Yardımcısı İdris Çiçek, Yazı İşleri Müdürü Fatih Serdar Doğan, Özel Kalem Müdürü Ertuğrul Yıldız’da eşlik ettiler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.