SON DAKİKA

Giresun Haber Postası

BAŞKAN KÖSE SORUNLARI YERİNDE DİNLİYOR…

BAŞKAN KÖSE SORUNLARI YERİNDE DİNLİYOR…
25 Ağustos 2024 - 13:17

Giresun Belediye Başkanı Köse, mahalle ziyaretleriyle sorunları yerinde dinliyor.Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, vatandaşların sorunlarını bizzat yerinde dinlemek amacıyla mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Daha önce Muhtarlar Meclisi’ni kurarak Türkiye’de öncü belediyeler arasına giren Köse, şimdi de muhtarları mahallelerinde ziyaret ederek sorunları yerinde tespit ediyor.

TARİHİ MİLLET BAHÇESİ’NDE MAHALLE MUHTARLARIYLA BULUŞMA
Tarihi Millet Bahçesi’nde düzenlenen programda, Başkan Köse, Çıtlakkale Mahallesi’nden başlayarak Osmaniye, Kale, Kapu ve Sultan Selim mahallelerinin muhtarları ve sakinleriyle bir araya geldi. Osmaniye Mahallesi Muhtarı Caner Ülgen, Kale Mahallesi Muhtarı Muammer Daban, Kapu Mahallesi Muhtarı Veli Kemalettin Keçici ve Sultan Selim Mahallesi Muhtarı Regaip Aydın’ın katıldığı programda mahallelerin sorunları ve talepleri değerlendirildi.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN KÖSE’YE TEŞEKKÜR
Mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyen Başkan Köse, belediyenin şehir genelinde yaptığı çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Mahallelerin ihtiyaçlarına yönelik çözüm önerilerinin ve belediye projelerinin ele alındığı toplantıda, Başkan Köse, her bir mahallenin ihtiyaçlarına cevap vermek için çalışmaların aralıksız sürdüğünü vurguladı. Mahalle muhtarları ve sakinleri, Köse’nin çözüm odaklı yaklaşımından dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

BAŞKAN KÖSE: “HER MAHALLEMİZİN SORUNLARINI TEK TEK DİNLEYECEĞİZ”
Program samimi bir atmosferde geçerken, mahalle sakinleriyle birebir sohbetler gerçekleştirildi. Başkan Köse, önümüzdeki haftalarda da farklı mahallelere ziyaretlerini sürdüreceğini belirterek, “Her mahallemizin sorunlarını tek tek dinleyecek ve çözümler üreteceğiz. Daha yaşanabilir bir Giresun için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.