SON DAKİKA

Giresun Haber Postası

2024-2025 ADLİ YIL…

2024-2025 ADLİ YIL…
05 Eylül 2024 - 17:07

Hukuk dünyası yeni adli yıla merhaba dedi.2024-2025 Adli Yıl Açılış Töreni, 02 Eylül 2024 Pazartesi günü saat 12:00’da Giresun Hükümet Konağı önünde coşkulu bir katılımla gerçekleştirildi. Törene, Giresun Milletvekili Prof. Dr. Nazım Elmas, Türkiye Barolar Birliği (TBB) Delegeleri, Giresun Barosu Yönetim Kurulu Üyeleri, meslektaşlar, stajyerler ve davetliler katıldı.

BARO BAŞKANI’NDAN ÖNEMLİ MESAJLAR

Törenin sunuculuğunu meslektaş Av. Merve Işık üstlendi. Baro çelengini Baro Başkanı Av. Soner Karademir ile meslektaşları Av. Aylin Koç ve Av. Onur Tomak sundu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından, Baro Başkanı Av. Soner Karademir, yargının ve avukatlık mesleğinin güncel sorunlarına, çözüm önerilerine ve eleştirilerine ilişkin önemli bir konuşma yaptı. Konuşmanın ardından tören sona erdi.

YENİ ADLİ YILA TEMENNİLER

Giresun Barosu, yeni adli yılın tüm meslektaşlar, stajyerler, personeller, hâkimler, savcılar, adliye çalışanları ve avukatlık bürosu çalışanları için hayırlı olmasını dileyerek, vatandaşların adalete erişiminin kolaylaştığı ve yargıya güvenin arttığı bir yıl olmasını temenni etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.