SON DAKİKA

Giresun Haber Postası

GİRESUN BELEDİYE BAŞKANI KÖSEDEN İKAMETGAH ÇAĞRISI…

GİRESUN BELEDİYE BAŞKANI KÖSEDEN İKAMETGAH ÇAĞRISI…
05 Eylül 2024 - 17:17

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Giresunlu vatandaşlara seslenerek ikametgâhlarını şehir merkezine taşımaları yönünde önemli bir çağrıda bulundu.Başkan Köse, yaptığı açıklamada, hizmetlerin daha verimli sunulabilmesi için nüfus kayıtlarının doğru bir şekilde yapılmasının büyük önem taşıdığını vurguladı.

İKAMETGÂHLARINIZI ŞEHİR MERKEZİNE ALIN!

Giresun’un hızla büyüyen ve gelişen bir şehir olduğunu belirten Başkan Köse, bu gelişimin sağlıklı ve sürdürülebilir olması için nüfusun doğru kayıt altına alınması gerektiğini söyledi. “Şehir merkezinde yaşayan ancak ikametgâhları köy veya ilçelerde olan vatandaşlarımızın, ikametgâhlarını şehir merkezine almalarını istiyoruz,” diyen Köse, nüfusun artmasıyla İller Bankası’ndan daha fazla maddi kaynak elde edileceğini ve belediye hizmetlerinin daha etkili sunulacağını ifade etti.

SON TARİH: 31 ARALIK 2024

Başkan Köse, ikametgâh taşıma işlemi için son tarihin 31 Aralık 2024 olduğunu hatırlatarak, vatandaşların bu tarihe kadar işlemlerini tamamlamalarını istedi. Ayrıca Giresun Belediyesi’nin, “Giresun’un kalbinde yeriniz var, ikametgâhını taşı, şehrin bir parçası ol. GİRESUN SENİNLE BÜYÜSÜN” sloganıyla yaptığı çağrıyı tekrarladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.