SON DAKİKA

Giresun Haber Postası

BAŞKAN KÖSE,DEN İMAMOĞLUNA DESTEK…

BAŞKAN KÖSE,DEN İMAMOĞLUNA DESTEK…
29 Eylül 2024 - 18:47

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na verilmek istenen siyasi yasak girişimine karşı net bir tavır sergiledi.Köse, bu girişimi halkın iradesine karşı yapılan bir adım olarak nitelendirdi.

Başkan Fuat Köse, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ekrem İmamoğlu’na yönelik siyasi yasak girişiminin kabul edilemez olduğunu belirtti. Köse, “16 milyon İstanbul halkının iradesiyle üç kez üst üste seçilen İmamoğlu’na yönelik bu girişim, halkın iradesine karşı bir müdahaledir” dedi.

“HUKUK BASKI MEKANİZMASI OLARAK KULLANILAMAZ”

Köse, hukuk sisteminin baskı aracı olarak kullanılmaması gerektiğini vurgulayarak, demokrasi ve hukukun önemine değindi. “Demokrasi halkın seçtiği isimlerle güçlenir, hukuk ise zayıfı korur. Bu süreçte Ekrem İmamoğlu’nun yanındayız” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.