SON DAKİKA

Giresun Haber Postası

NARKOTİK…

NARKOTİK…
12 Ekim 2024 - 16:55

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sokak satıcılarına ve uyuşturucu suç organizasyonlarına yönelik kapsamlı bir operasyon gerçekleştirdi. 3 ayrı operasyonda 6 kişi yakalandı.
Operasyonda, şüpheli O.K., Ö.Y., M.C.G., T.D., H.Y. ve W.W.A.A. isimli şahıslardan: 10 adet Ecstasy hapı, 8,8 gram Sentetik Kannabinoid (Bonzai), 4 gram Skunk ele geçirildi.
Uyuşturucu madde kullanımı ve bulundurulması kapsamında Türk Ceza Kanunu Madde 191’e göre 4 şüpheli hakkında işlem yapıldı. Ayrıca, uyuşturucu imalatı ve ticareti suçlamasıyla TCK Madde 188’e göre 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Emniyet güçleri, uyuşturucu ticaretine karşı kararlı mücadelesini sürdürüyor. Halkın huzur ve güvenliği için bu tür operasyonların devam edeceği bildirildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.