SON DAKİKA

Giresun Haber Postası

BULUT İLE SAĞLIKTA DÖNÜŞÜM…

15 Ekim 2024 - 16:00
BULUT İLE SAĞLIKTA DÖNÜŞÜM…

Giresun İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammet Bulut, göreve başladığı günden bu yana sağlık hizmetlerinde önemli iyileştirmeler sağladı.11 yıldır Giresun’da görev yapan ve kendini bir Giresunlu gibi gören Bulut, özellikle kanser tedavisinde büyük adımlar attı. Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kurulan radyoterapi ünitesi sayesinde, kanser hastaları artık il dışına sevk edilmeden tedavi alabiliyor.

Bulut, girişimsel radyoloji birimiyle Giresun ve çevre illerdeki hastalara hizmet veriyor. Bu sayede kalp ritim bozukluğu ve inme gibi ciddi rahatsızlıklar Giresun’da tedavi edilebiliyor. Ayrıca onkolojik cerrahiler gibi özellikli ameliyatlar da artık Giresun’da yapılabiliyor.

Doç. Dr. Bulut, çocuk ve yenidoğan yoğun bakım ünitelerinin kurulmasında da öncü rol oynadı. Göreve başladığı 2021 yılından bu yana il dışına sevk edilen hasta sayısını önemli ölçüde azalttı. Bulut, Giresun’da sağlık hizmetlerini güçlendirmeye devam ediyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.