SON DAKİKA

Giresun Haber Postası

YENİ SU KUYULARI VE DEPOLAR YAPILIYOR

YENİ SU KUYULARI VE DEPOLAR YAPILIYOR
15 Eylül 2024 - 15:55

Giresun Belediyesi’nden su kesintileriyle ilgili açıklama.Giresun Belediyesi, bazı mahallelerde yaşanan su kesintileri ile ilgili kamuoyunu bilgilendirerek, su sorununun çözümü için önemli adımlar atıldığını duyurdu. Açıklamada, geçmişten gelen altyapı eksikliklerinin ve kurak geçen yaz aylarının su sıkıntısına yol açtığı belirtilirken, çözüm için çalışmaların hızla sürdüğü vurgulandı.

YENİ SU KUYULARI VE DEPOLAR YAPILIYOR

Belediye yetkilileri, yetersiz su kuyuları, performans düşüklüğü ve ilave su depolarının inşa edilmemiş olmasının su sorununu tetiklediğini belirtti. Ancak göreve gelir gelmez bu sorunların çözümüne odaklanıldığını ve yeni su kuyularının açılmaya başladığını ifade etti. Yapılan açıklamada, “Şehrimizdeki su sıkıntısını ortadan kaldıracağız. Su sıkıntısı Giresun gündeminde yer almayacak,” denildi.

İKİSU SU PROJESİ KESİN ÇÖZÜM OLACAK

Ayrıca, Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından projelendirilen ve İkisu bölgesinden şehre su getirilmesi planlanan proje, su sorunu için kesin çözüm olarak gösterildi. Belediye, bu projenin de yakından takip edildiğini ve hayata geçirilmesiyle Giresun’un su sorununu tamamen çözeceğini belirtti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.