SON DAKİKA

Giresun Haber Postası

AK PARTİ DELEGE SEÇİMLERİ TAMAMLANDI…

AK PARTİ DELEGE SEÇİMLERİ TAMAMLANDI…
25 Eylül 2024 - 8:34

AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, hafta sonu 16 ilçede gerçekleştirilen delege seçimlerini değerlendirerek, tek amaçlarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde gece gündüz çalışmak olduğunu belirtti.Başkan Yılmaz, delege seçiminin kongre sürecindeki en kritik adım olduğunu vurguladı. “Türkiye genelinde tüm teşkilatlarımızda eş zamanlı olarak delege seçimlerini gerçekleştirdik. Giresun’da da aynı anda tüm ilçelerimizde seçimlerimizi tamamladık,” dedi. Kongre takviminin açıklanmasının ardından sürecin hızla ilerleyeceğini ifade etti.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMAK İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ
AK Parti’nin kuruluşundan bu yana en büyük gücünün demokrasi bilinci ve teşkilat birliği olduğunu dile getiren Yılmaz, “Cumhurbaşkanımızın yolunda hizmet etmek için gece gündüz çalışıyoruz. Amacımız, memleketimizi daha ileri taşımak” dedi.

8.OLAĞAN KONGRE SÜRECİ BAŞLIYOR

8.Olağan Kongre sürecinin Türkiye’ye, Giresun’a ve tüm millete hayırlı olmasını dileyen Başkan Yılmaz, “Kongreler yenilenme ve değişimin öncüsüdür. Bu süreçte eksiklerimizi tamamlayarak, teşkilatlarımızı daha da güçlendireceğiz” dedi. Demokrasi şölenine katkı sağlayan tüm üyelere ve teşkilat mensuplarına şükranlarını sundu.

EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN