SON DAKİKA

Giresun Haber Postası

BAŞKAN FUAT KÖSE ALMANYADA GİRESUNLULARLA BİRARAYA GELDİ…

BAŞKAN FUAT KÖSE ALMANYADA GİRESUNLULARLA BİRARAYA GELDİ…
22 Ekim 2024 - 12:02

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Almanya’da yaşayan Giresunlularla bir araya geldi.Almanya’daki Mülheim Giresunlular Derneği’ni ziyaret eden Köse, Giresun’un gelişimi ve yurt dışındaki Giresunluların katkıları üzerine önemli açıklamalarda bulundu.

GİRESUN’UN GELECEĞİ İÇİN BİRLİK VURGUSU

Başkan Fuat Köse, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, “Hep birlikte Giresun’un potansiyelini artırmak için çalışmalıyız” diyerek, yurt dışındaki Giresunluların Giresun’a olan bağlılığının kendilerine güç verdiğini ifade etti. Yurt dışında yaşayan Giresunluların öneri ve desteklerinin, şehrin kalkınmasında büyük rol oynadığını da vurgulayan Köse, sürekli iletişim halinde olduklarını belirtti.

GURBETÇİLERDEN DESTEK MESAJI

Almanya’da yaşayan Giresunlular, Başkan Köse’nin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Gurbetçiler, “Başkanımız Fuat Köse’nin ziyaretinden çok mutlu olduk. Kendisini çok seviyoruz ve kendisinin de bir Giresun sevdalısı olduğunu biliyoruz. Her zaman yanındayız ve destekçisiyiz” diyerek Köse’ye başarı dileklerini ilettiler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.