Giresun Haber Postası

İL MÜDÜRÜ ÖZDEMİR EYT % 99 TAMAM…

İL MÜDÜRÜ ÖZDEMİR EYT % 99 TAMAM…
01 Haziran 2023 - 15:27

Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) düzenlemesinin hayata geçmesiyle, başvuru süreci devam ediyor. Giresun’da başvuruda bulunan EYT’lilerin yüzde 99’unun işlemi tamamlandı. Henüz aylığı bağlanamayanların ise işlemlerinin ek kısa zamanda tamamlanması bekleniyor.Giresun Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erdal Özdemir, ETY emeklilik işlemlerinin devam ettiğini bildirdi. Müdür Özdemir yaptığı açıklamada, “3 Mart 2023 Tarihi itibariyle yürürlüğe giren ”Emeklilikte Yaşa Takılanlar Yasası” sebebiyle, gece gündüz demeden zaman mefhumu gözetmeksizin, özverili ve kesintisiz çalışan personellerimiz sayesinde kurumumuza talep veren vatandaşlarımızın emeklilik hakları ve işlemleri % 99 oranında tamamlanmış olup bu süreçte büyük fedakarlık gösteren tüm personellerimize teşekkür eder, çalışma hayatlarında başarılar dilerim” dedi.

Aylıkları yeni bağlanacak olanlar da herhangi bir hak kaybı yaşamayacak. Tüm birikmiş ödemeleri hesaplarına yatırılacak. Maaş farklarına e-Devlet üzerinden bakılabilecek.

BİRİKEN MAAŞLAR ALINABİLECEK

31 Mart’a kadar başvurusunu tamamlayan EYT’lilere, Kurban Bayramı’nın yanı sıra daha önce alamadıkları Ramazan Bayramı ikramiyesi de verilecek. 1 Nisan’dan itibaren birikmiş olan; Nisan, Mayıs ve Haziran aylıklarını da alacaklar.

EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN