Giresun Haber Postası

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ALTYAPI OYUNCULARI GÖZDE…

ALTYAPI OYUNCULARI GÖZDE…
17 Temmuz 2023 - 18:23

Giresunspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, ilk etap kamp çalışmalarında altyapıdaki oyuncuları incelediklerini söyledi..Giresunspor teknik direktörü Mustafa Kaplan, altyapıda öne çıkan oyuncuları profesyonel yapıp, kadroyu doldurmak istediklerine söyledi.Kaplan, “Şu an iki isim tespit ettik. Bu futbolcuların ileride Giresunspor’a maddi ve manevi katkısı olacağını düşünüyoruz. Giresunspor bu ligde kalmalı, yani bu ligde devam etmeli. Bu zor süreci hep beraber atlatmak lazım” dedi.

Gazetecilerin sorunlarını yanıtlayan Kaplan, “Bakarsınız almak istediğinizin üstünde de puan alabilirsiniz. Bizim gibi zor süreçte olan takımlar çok ligimizde. Daha toplanmayan bir Tuzlaspor var bildiğim kadarıyla. Yani burada sayacağımız takımlar da var ama saymak bize yakışmaz ama Giresunspor olarak bizim birinci hedefimiz eğer bu sene bu ligde kalırsak, bana göre bu büyük başarıdır” ifadelerine yer verdi.Kaplan, kulübün zor bir süreç içerisinde olduğunu belirterek şunlara yer verdi, “Giresunspor bu ligde kalmalı, yani bu ligde devam etmeli. Bu zor süreci hep beraber atlatmak lazım. Teknik ekip olarak saha içinde işimizi iyi yaptığımızı düşünüyorum. Baha dışında da çalışan başkan ve ekibi var. O nedenle birbirimize destek olmamız lazım.”

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P