Giresun Haber Postası

DENİZ YILDIZI…

12 Eylül 2023 - 18:21
DENİZ YILDIZI…

Deniz Yıldızı Derneği’nin ihtiyaç sahiplerine ve eğitime desteği sürüyor.Giresun’da Deniz Yıldızı Derneği, 2023-2024 eğitim öğretim dönemi öncesi ihtiyaç sahibi öğrencilere kişi başına 600 lira kırtasiye desteğinde bulundu. Deniz Yıldızı Derneği Başkanı Cumhur Karahasan, başkan vekili Ferhat Deniz ile birlikte yaptığı açıklamada, “Deniz Yıldızı Derneği olarak toplumumuzun her kesimindeki ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya çalışıyoruz” dedi.

Bu kapsamda öğrencilere kırtasiye desteği verileceğini dile getiren, Karahasan ve Deniz, şunları kaydetti:

“Hayırseverlerimizin katkılarıyla son olarak 2023-2024 eğitim öğretim dönemi öncesinde tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi ailelerimize ve öğrencilerimize 600’er liralık kırtasiye malzemesi desteğinde bulunduk. Bu desteklerin ihtiyaç sahiplerine ulaşmasında emeği bulunan tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Deniz Yıldızı Derneği olarak çalışmalarımız ilerleyen süreçte de devam edecek.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.