Giresun Haber Postası

148 DOKTOR ATANDI…

17 Eylül 2023 - 16:17
148 DOKTOR ATANDI…

Onkoloji uzmanı sorunu çözüldü!İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammet Bulut, Giresun’a Sağlık Bakanlığı tarafından 6’sı uzman 148 yeni doktor ataması yapıldığını bildirdi.

Bulut, Sağlık Bakanlığı 112. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası ile Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesine Tıbbi Onkoloji Uzmanı Dr. Mustafa Büyükkör, Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Dr. Şuheda Çıldır, Giresun Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesine İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Haldun Öner ve Hüseyin Emre Aydın, Giresun Merkez Toplum Sağlığı Merkezine Uzman Aile Hekimi Dr. Busegül Öztürk, Bulancak İlçe Devlet Hastanesine Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Pelin Çıbık’ın atandığını kaydetti. Bulut, Şebinkarahisar, Alucra, Keşap, Bulancak, Çamoluk, Dereli, Doğankent, Espiye, Eynesil, Görele, Tirebolu, Güce, Yağlıdere ve Piraziz ilçeleri ile Giresun 1 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, Giresun Dr. Ali Menekşe Göğüs Hastalıkları Hastanesi, Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Giresun İl Ambulans Servisi Komuta Kontrol Merkezi, Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Giresun Merkez Toplum Sağlığı Merkezi ve Giresun Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi ise 142 pratisyen hekim ataması yapıldığını belirtti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.