Giresun Haber Postası

Giresun Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce Aile Çalıştayı gerçekleştirildi.Sosyal sorunların tespiti ve çözümü ile ailenin korunması, güçlendirilmesi ve sosyal refahın artırılmasına yönelik Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının çalışmalarına katkıda bulunmak amacıyla Aile Çalıştayı düzenlendi. Giresun Doğa Kolejinde gerçekleştirilen çalıştaya Vali Mehmet Fatih Serdengeçti ve eşi Belkıs Edige Serdengeçti de katıldı.  Vali Serdengeçti ve eşi, ailenin güçlendirilmesi, eşitlik, adalet, sosyal kalkınma, çevre, teknoloji, dijitalleşme gibi konuların ele alındığı çalıştayın açılışına önemli bir destek verdiler. Çalıştayın açılışında Vali Serdengeçti, ailenin toplumsal yapı içindeki önemine vurgu yaparak, ailenin korunması ve desteklenmesinin toplumun genel refahına büyük katkı sağlayacağını belirtti.

Çalıştayın açılışında Vali Serdengeçti, ailenin toplumsal yapı içindeki önemine vurgu yaparak, ailenin korunması ve desteklenmesinin toplumun genel refahına büyük katkı sağlayacağını belirtti. Ayrıca, çalıştayın ailelerin ekonomik ve sosyal yönden desteklenmesi, evlilik ve aile hayatına yönelik farkındalık düzeyini artırma, afet ve acil durumlar için ailelerin hazırlıklı olmaları gibi konularda önemli çözüm yolları sunacağına inancını dile getirdi. Vali Serdengeçi’nin eşi Belkıs Edige Serdengeçti ise ailenin toplumun temel taşı olduğunu ve aile içi ilişkilerin güçlendirilmesinin herkesin sorumluluğu olduğunu ifade ederek, çalıştayın bu yönde önemli adımlar atılmasına vesile olmasını temenni etti.

Giresun Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce Aile Çalıştayı gerçekleştirildi.Sosyal sorunların tespiti ve çözümü ile ailenin korunması, güçlendirilmesi ve sosyal refahın artırılmasına yönelik Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının çalışmalarına katkıda bulunmak amacıyla Aile Çalıştayı düzenlendi. Giresun Doğa Kolejinde gerçekleştirilen çalıştaya Vali Mehmet Fatih Serdengeçti ve eşi Belkıs Edige Serdengeçti de katıldı.  Vali Serdengeçti ve eşi, […]

AİLE ÇALIŞTAYI…

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.