Giresun Haber Postası

EVDE BAKIMA ÖNEM…

03 Ekim 2023 - 18:34
EVDE BAKIMA ÖNEM…

Giresun Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşların taleplerini yerine getirmeye ve yanlarında olmaya devam ediyor.‘Evde Bakım ve Temizlik Hizmetleri Birimi’ tarafından; ekonomik darlık içinde bulunan, günlük yaşam faaliyetlerini tek başına sürdüremeyen hasta, yaşlı ve engelli ihtiyaç sahibi kişilere yönelik belirli periyotlarda gerçekleştirilen ev temizliği ve kişisel bakım hizmeti tüm hızıyla devam ediyor.Ekipler ayrıca, engelli ve yaşlı vatandaşların hastanelere tedavi sevklerini de gerçekleştirerek ulaşım hizmeti de sunuyor.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Evde Bakım Hizmetleri’ne büyük önem verdiklerini dile getirerek: “Sosyal belediyecilik anlayışı ile vatandaşlarımızın ihtiyacı olan ne varsa karşılamak adına çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Belediyecilik adına hizmetlerimizi bakıma muhtaç hemşerilerimizin ayağına götürüyor, kişisel bakımlarına yardımcı oluyoruz. Hiçbir vatandaşımızı yalnız bırakmıyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ne kadar hizmet verirsek kendimizi o kadar mutlu ve huzurlu hissediyoruz.” şeklinde konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.