Giresun Haber Postası

YENİ DOĞAN…

25 Ekim 2023 - 16:33
YENİ DOĞAN…

Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi yenidoğan yoğun bakım ünitesi Giresun dışında çevre illere de hizmet veriyor.Hastane Başhekimi Doç. Dr. Berkan Şahin, Sağlık Bakanlığı tarafından özellikle ileri prematüre bebekleri kuvöz içerisinde ventile edebilmek (solunumun sağlanması) adına en son teknoloji ile en doğru solunum stratejileri sağlayabilecek 3 adet ventilatör cihazının daha hastaneye teslim alındığını bildirdi.

Başhekim Şahin, “Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak yenidoğan yoğun bakım ünitemiz % 95 dolulukla Giresun ve çevre illerimize üst düzey yoğun bakım hizmeti vermekte olup kıymetli çalışma arkadaşlarımız ile yenidoğan bebeklerimizin sağlıklarına en konforlu ve güncel tıbbi hizmetleri alarak kavuşmasını arzuluyor ve gayret ediyoruz” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.