Giresun Haber Postası

OPERASYON…

OPERASYON…
15 Kasım 2023 - 14:38

Bakan Yerlikaya, yakalananlardan 10’unun 10 yıldan daha uzun zamandır, 41’inin 5-10 yıl arasında, 5 bin 258’inin ise 5 yıla kadar arandığını tespit ettiklerini açıkladı.Yerlikaya paylaşımında, “Operasyonları yöneten Valilerimizi, Kaymakamlarımızı, İl Jandarma Komutanlarımızı, İl Emniyet Müdürlerimizi ve operasyonlara katılan tüm polislerimizi, Jandarmalarımızı, Sahil Güvenliğimizi tebrik ediyorum. Arananları yakalayıp adalete teslim etmeye kararlıyız” mesajını paylaştı.

Bakan Yerlikaya, yakalananlardan 10’unun 10 yıldan daha uzun zamandır, 41’inin 5-10 yıl arasında, 5 bin 258’inin ise 5 yıla kadar arandığını tespit ettiklerini açıkladı. Yerlikaya paylaşımında, “Operasyonları yöneten Valilerimizi, Kaymakamlarımızı, İl Jandarma Komutanlarımızı, İl Emniyet Müdürlerimizi ve operasyonlara katılan tüm polislerimizi, Jandarmalarımızı, Sahil Güvenliğimizi tebrik ediyorum. Arananları yakalayıp adalete teslim etmeye kararlıyız” mesajını paylaştı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.