Giresun Haber Postası

VALİ SERDENGEÇTİ GİRESUN RAKİPSİZ BİR İL…

VALİ SERDENGEÇTİ GİRESUN RAKİPSİZ BİR İL…
12 Aralık 2023 - 16:35

Giresun coğrafyasını Kartal’a benzeten Vali Serdengeçti, “Kartal keskin ve güzel bir havyadır. Marjinal çizgileri ve güçlü pençeleri vardır. Pençelerin birisi Eynesil’de birisi Piraziz ilçelerimizdir. Gagası ve gözleri Giresun Kalesi’dir. Giresun, bölgemizdeki illere baktığımızda coğrafi özelliği ile rakipsiz bir ildir. Bakir kalan Giresun’umuzda bizi ekonomik olarak tetikleyecek olan en önemli unsur turizmdir. Turizme ağırlık vereceğiz. En önemli temalarımızdan biri olacak. Turizm açısından muazzam bir coğrafyaya sahibiz” dedi.

“MAGANDALARA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ”

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, yerel ve ulusal basın mensuplarıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi. Vali Serdengeçti, basının önemine vurgu yaptı.

Serdengeçti, “Bu kamu hizmeti sevdası, kamu hizmeti çabası, memleket sevdası, memleket çabası hepsi ortak. Hepimiz için ortak değerimiz Giresun ve Türkiye’dir” dedi.“Hepimiz için ortak bir değer olan Türkiye’miz adına ortak bir çaba içindeyiz” diye Vali Serdengeçti, Giresun’un huzurlu bir şehir olduğunu, bu huzuru bozmak isteyenlere fırsat vermeyeceklerinin altını çizdi.

“GİRESUN’UN BİR EVLADIYIM”

Vali Serdengeçti, Giresun’un bir evladı olduğunu belirterek, Giresun’u tanıdıkça daha çok sevdiğini kaydetti. Vali Serdengeçti, “Ortak değerimiz Giresun ve Türkiye’dir” dedi.Piraziz’de Eynesil’e kadar doğa ile dost bir şekilde şehrin büyümesinin sağlanması gerektiğini kaydeden Vali Serdengeçti, afetler nedeniyle bazı çalışmalarda gecikmeler yaşandığını belirtti. Serdengeçti, “Geldiğimizden bu yana sürekli afetler nedeniyle yüzlerce metre istinat duvarı ve yüzlerce menfez yaptık. Heyelanlar gelmesin diye sürekli istinat duvarı yapıyoruz” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.