Giresun Haber Postası

320 MİLYON TL YATIRIM…

320 MİLYON TL YATIRIM…
20 Aralık 2023 - 16:52

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), Giresun’daki yatırımlarına kesintisiz olarak devam ederken; Espiye ilçesinde artan enerji ihtiyaçlarını karşılamak ve alternatif ring hatları oluşturmak amacıyla önemli bir çalışmaya imza attı.Hizmet bölgesinde yer alan tüm şehirlerde kaliteli ve kesintisiz enerji arzı sağlamak adına yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çoruh EDAŞ, Giresun’da da ilave dağıtım merkezleri ve yeraltı yüksek gerilim kabloları ile Espiye ilçesinin kullanımına iki ana hat daha tesis eden yeni bir yatırıma imza attı.

Çalışmalar kapsamında Adabük Mahallesi bölgesine iki ve Hacıköy bölgesine iki ilave dağıtım merkezi olmak üzere, yaklaşık 36 kilometre yeraltı yüksek gerilim kablosu tesis edildi. İlçede kesintisiz enerji sağlamak için yapılan çalışmalar kapsamında toplamda 25 milyon TL tutarında yatırım harcaması gerçekleştirilirken, 2023 yılının ilk 11ayındaGiresun ilinde toplam 320milyon TL’lik yatırım çalışmasına ulaşılmış oldu. Çoruh EDAŞ Giresun İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Giresun genelinde enerji odaklı çalışmalarımıza kesintisiz olarak devam ediyoruz. Bölgelerimizde artan yapılaşmaların getirdiği enerji ihtiyacına karşılık, önümüzdeki dönemde de yatırımlarımıza devam edeceğiz” ifadesine yer verildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.