Giresun Haber Postası

3. VE 4. OSB YE TALEP YOĞUNLUĞU…

3. VE 4. OSB YE TALEP YOĞUNLUĞU…
04 Şubat 2024 - 15:10

GTSO Başkanı Çakırmelikoğlu, kuruluş aşaması tamamlanan Giresun 3. ve 4. Organize Sanayi Bölgesi’ne il dışından yoğun talep bulunduğunu kaydetti.Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’nın Ocak ayı meclis toplantısında yaptığı konuşmada Organize Sanayi Bölgelerinin önemine dikkat çekti.Giresun 1. ve 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde 7 bin 500 kişinin istihdam edildiğini hatırlatan Çakırmelikoğlu, kuruluş aşaması tamamlanan Giresun 3. ve 4. OSB ile kuruluş aşamasında olan 5. OSB’nin de faaliyete geçmesiyle bu rakamın ikiye katlanacağının altını çizdi.

“İL DIŞINDAN YOĞUN TALEP VAR”

Kuruluşu gerçekleştirilen 3. ve 4. Organize Sanayi Bölgeleri konusunda Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Abdurrahman Aydın’ın, oda ziyaretinde görüşme gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Çakırmelikoğlu, bu OSB’lere il dışından yoğun talep olduğunu kaydetti.Çakırmelikoğlu, Giresun 3., 4. ve 5. OSB’lerinin yatırım programına alınarak, bir an önce buralarda bacaların tütmesini arzu ettikleri ifade etti.

ÖNCELİKLİ VİLAYETLER İÇİN ÇAĞRI YAPTI

GTSO Başkanı Çakırmelikoğlu, 2024 yılı için belirlenen 700 TL asgari ücret desteğinin artırılmasına yönelik çalışmalar yaptıklarına da değindi ve kalkınmada öncelikli vilayetler için bu rakamın makul bir seviyeye çıkartılması gerektiğine yönelik lobi çalışmaları oluşturduklarını ifade etti.

“TEBRİK EDERİZ”

Çakırmelikoğlu, Giresun’un önemli ihracatçı firmaları arasında yer alan GİRSAN Makina ve Hafif Silah Sanayi Ticaret Anonim Şirketi’nce üretilen YAVUZ FIREARMS’ın YAVUZ 14/MC P35 tabancasının ABD merkezli NRA-Ulusal Tüfek Birliği tarafından 2024 yılının “En İyi Tabancası” seçilmesi dolayısıyla GİRSAN yönetim kurulu ve çalışma ekibini tebrik eder, başarılarının devamını diledi.

EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN