Giresun Haber Postası

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

KARABULDUK VADİSPOR…

KARABULDUK VADİSPOR…
11 Şubat 2024 - 16:46

2024-2025 futbol sezonunda 2. Amatör küme yeni bir takımla daha tanışacak.2023 yılında kuruluş aşamasını bitiren ve federasyondan onay alan Karabulduk Vadispor önümüzdeki sezondan itibaren Giresun amatör liglerine yeni bir renk katmaya hazırlanıyor. Karabulduk vadisinde bulunan bütün köylerin ortak girişimleri ile kurulan takım seyircilerinin karşısına yeşil- siyah forma ile çıkacak.

Karadulduk Vadi Spor Kulüp başkanı Ömer Tekbaş, bu takımı kurmadaki amaçlarının Karabulduk Vadisi içerisinde olan bütün köylerin birleşmesi, kaynaşması ve sporun birleştirici gücünü kullanarak vadinin eski hareketliliğine kavuşmak olduğunu söyledi. Önümüzdeki futbol sezonuna Giresun amatör 2. Küme için güçlü bir kadro kurmak için istediklerini belirtti Tekbaş, takım oluştururken önceliklerinin Karabulduk Vadisinde bulunan gençler olduğuna dikkat çekerken ilimizde bulunan kaliteli gençlerle de kadrolarını güçlendirmek istediklerini n altını çizdi. Kulübü kurarken en öncelikli amaçlarının bölge gençlerinin spor gibi yararlı alışkanlıklara yönlendirmek olduğuna değinen Tekbaş, Kulüp yönetimi olarak ilerleyen senelerde diğer amatör dallarda da mücadele etmeyi düşündüklerini ve alt yapıyla ilgili de çalışmalar yapmak istediklerini, bununla ilgili o çevredeki gençlere yönelik yetenek taraması yaptıklarını sözlerine ekledi. Karabulduk Vadispor iç saha maçlarını Keşap ilçe stadında oynayacak.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P