Giresun Haber Postası

227 GÖZALTI…..

227 GÖZALTI…..
25 Şubat 2024 - 14:51

İçişleri Bakanlığı, 46 ilde gerçekleştirilen “Narkoçelik-2” Operasyonları kapsamında, uyuşturucu madde imalatçılarına ve sokak satıcılarına yönelik önemli bir adım attı.İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonlar sonucunda 983 kg uyuşturucu madde ve 92 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini açıkladı. Ayrıca, 227 zehir tacirinin de operasyonlarla yakalandığı belirtildi.Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, gençleri ve ülkenin geleceğini tehdit eden uyuşturucu tacirlerine karşı kararlılıkla mücadele edileceğini vurguladı. Operasyonun detaylarına da değinen Bakan, Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde 498 ekibin, bin 590 personelin ve 24 narkotik dedektör köpeğinin katılımıyla gerçekleştirildiğini aktardı.

Giresun’un da aralarında bulunduğu Adana’dan Kastamonu’ya kadar 46 ilde yapılan operasyonlarla, uyuşturucuyla mücadelede önemli bir adım atıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.