Giresun Haber Postası

DSİ

DSİ
25 Şubat 2024 - 14:54

Giresun’da Devlet Su İşleri tarafından yürütülen yatırımlara 3 yeni proje daha eklendi.Giresun merkez ve ilçeleri dere geçiş yapıları ve taşkın koruma tesisleri, Şebinkarahisar Asarcık ve Şaplıca Köyleri Asarcık, Eğribel, Karaköy, Göynük, Köyiçi, Güdül, Çorak Dere, Sırganlı Dere ve Erikli Dereleri 1. Kısım ile Alucra Kamışlı Köyü Kamışlı, Büyükyokuş ve Bağırsak Dereleri Islahı işlerinin yapım sözleşmeleri, DSİ 22. Bölge Müdürü Fatih Kişi ile yüklenici firma temsilcileri arasında imzalandı.

Giresun merkez ve ilçeleri dere geçiş yapıları ve taşkın koruma tesisleri işi kapsamında ise; 12 adet araç köprüsü, 9 adet yaya köprüsü, 4 adet menfez, Şebinkarahisar Asarcık ve Şaplıca Köyleri Asarcık, Eğribel, Karaköy, Göynük, Köyiçi, Güdül, Çorak Dere, Sırganlı Dere ve Erikli Dereleri 1. Kısım işi kapsamında; 2 adet tersip bendi, 6 adet çelik yaya köprüsü,9 322 m taşkın kontrol yapısı, 7 adet menfez, Alucra Kamışlı Köyü Kamışlı, Büyükyokuş ve Bağırsak Dereleri Islahı işi kapsamında da; 4 adet klasik tersip bendi, 2 adet araç köprüsü, 6 adet yaya köprüsü, 1 470 m taşkın kontrol yapısı, 12 adet menfez inşa edilecek.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.