Giresun Haber Postası

ÖZEL İDAREYE ARAÇ TAKVİYESİ…

ÖZEL İDAREYE ARAÇ TAKVİYESİ…
10 Mart 2024 - 16:22

Giresun İl Özel İdaresi, köylerimizin gelişimi için her alanda olduğu gibi ulaşım hizmetleri alanında ki yatırımlarına da devam ediyor. İl Özel İdaresi vatandaşların uzun ömürlü ve konforlu yollara kavuşması ve daha iyi hizmet alabilmesi için yapılan çalışmaları da titizlikle sürdürüyor.

Bu kapsamda Giresun İl Özel İdaresinin araç parkını güçlendirerek yeni ilave makinalar kazandırıyor.Yaz ve bahar dönemlerinde asfalt uygulamalarında kullanılacak olan modern sathi kaplama aracını araç filosuna katan Giresun İl Özel İdaresi bu alanda büyük bir hizmete daha imzasını koydu.Kombine sathi kaplama aracı, yaz aylarında gerçekleştirilecek asfalt uygulamalarında günümüz teknolojisine son derece uygun ve seri bir şekilde asfalt serme sistemini kolaylaştırıyor.Modern kaplama araçları sayesinde agrega sarfiyatı minimum düzeyde olduğundan ekonomik olarak da avantaj sağlıyor. Bu araçla beraber araç filosu güçlenen Giresun İl Özel İdaresi, Giresun’un köylerinde 2024 yılı yatırım programı kapsamında metrekare metrekare asfalt dökecek ve sathi kaplama yapacak

İl Özel İdaresi vatandaşların uzun ömürlü ve konforlu yollara kavuşması ve daha iyi hizmet alabilmesi için yapılan çalışmaları da titizlikle sürdürüyor.

Bu kapsamda Giresun İl Özel İdaresinin araç parkını güçlendirerek yeni ilave makinalar kazandırıyor.Yaz ve bahar dönemlerinde asfalt uygulamalarında kullanılacak olan modern sathi kaplama aracını araç filosuna katan Giresun İl Özel İdaresi bu alanda büyük bir hizmete daha imzasını koydu.Kombine sathi kaplama aracı, yaz aylarında gerçekleştirilecek asfalt uygulamalarında günümüz teknolojisine son derece uygun ve seri bir şekilde asfalt serme sistemini kolaylaştırıyor.Modern kaplama araçları sayesinde agrega sarfiyatı minimum düzeyde olduğundan ekonomik olarak da avantaj sağlıyor. Bu araçla beraber araç filosu güçlenen Giresun İl Özel İdaresi, Giresun’un köylerinde 2024 yılı yatırım programı kapsamında metrekare metrekare asfalt dökecek ve sathi kaplama yapacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.