Giresun Haber Postası

YILIN DOKTORU TÜMAY BEKÇİ….

17 Mart 2024 - 12:55
YILIN DOKTORU TÜMAY BEKÇİ….

Her yıl Sağlık Bakanlığı tarafından Sağlık personelinin moral ve motivasyonunu artırmak amacıyla yapılan yılın hekimi seçimi uygulamasında, Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi hekimlerinden Radyoloji Kliniği İdari Sorumlusu Doç. Dr. Tümay Bekçi, ilimize vermiş olduğu Girişimsel Radyoloji hizmeti ile yılın doktoru seçildi.Bekçi, İstanbul’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakan Fahrettin Koca’nın himayelerinde düzenlenen 14 Mart Tıp Bayramı etkinliğinde ödülünü aldı.

Duygularını dile getiren Doç. Dr. Tümay Bekçi şunları söyledi: “Özellikle kanser hastalarının tanı ve tedavilerinde büyük rol oynayan Girişimsel Radyoloji branşı hizmetleri ile ilimizde binlerce hastaya hizmet verildi ve hasta sevkinin önüne geçildi. Çevrede bu branşın olmadığı illerden sevk alır hâle geldik. Yine acil  kanamalı hastalar veya inme hastaları gibi damar tıkanıklığı hastalarının tedavileri için 7/24 görevimizi ifa edecek şekilde bu branşta tek hekim olarak hazır bulunduk. Bu anlamda da hasta sevklerinin önüne geçtik. Elimizden geldiğince hemen her hasta grubuna veya hastalığa dokunmaya ameliyatsız iğne deliğinden tedavilerimizle Girişimsel Radyoloji ünitesi olarak çaba gösterdik. Tıbbın en yeni gelişmelerini bu anlamda bölgede ilk ya da en çok uygulayan merkez olarak hastalarımızın ayağına getirdik. Bu ödülü layık gördükleri için sayın bakanımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Tüm Radyoloji Kliniği ve Girişimsel Radyoloji ünitesi çalışma arkadaşlarım adına bu ödülü aldım. Gururlu ve mutluyuz. ”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.