Giresun Haber Postası

8 GÖZALTI….

8 GÖZALTI….
23 Mart 2024 - 13:05

Giresun Polisi, Silah ve Mühimmat Kaçakçılarına gerçekleştirdiği operasyonda 8 şüpheliyi gözaltına aldı.Giresun Valiliği, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün Silah ve Mühimmat Kaçakçılığı/Ticareti suçu kapsamında yaptığı operasyonda; il genelinde gerçekleştirilen eş zamanlı baskınlarda, 4 adet ruhsatsız/el yapımı tabanca, 2 adet ruhsatsız tüfek, 5 adet tabanca şarjörü, 895 adet tabanca fişeği, 27 adet av tüfeği fişeği, 30 adet boş kovan, 200 adet kovan kapsülü, 1 adet fişek basma aparatı, 5 adet icra yayı, 7 adet kabze kapağı, 1 adet yiv set açılmış tabanca namlusu, Silah imal edilen atölye, Silah yapımında kullanılan torna makinesi, kumlama makinesi, lazer makinesi ve çok sayıda materyal/aparat ele geçirildi.

Açıklamada, İ.B., R.K., N.A., A.Ç., M.T., A.A., İ.A. ve M.P. isimli şüpheliler hakkında adli tahkikat başlatıldığı bildirildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.