Giresun Haber Postası

EĞİTİM YATIRIMLARI MASADA….

23 Mart 2024 - 13:08
EĞİTİM YATIRIMLARI MASADA….

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti başkanlığında, ilimizdeki eğitim yatırımlarının durumu ile 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı başından bugüne kadar yürütülen çalışmalar değerlendirildi.İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda, gerçekleştirilen toplantıya, Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş, İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, müdür yardımcıları ve şube müdürleri katıldı.

Toplantıda, İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu tarafından il genelindeki eğitim öğretim faaliyetlerine dair verilerin sunulduğu ve ilimizdeki eğitim yatırımları hakkında detaylı bilgilerin paylaşıldığı sunumlar gerçekleştirildi.

Sunumlarda; ilimizdeki eğitim yatırımlarının mevcut durumu, tamamlanmış, devam eden ve planlanan projeler, eğitim kurumlarının fiziki durumu, öğrenci ve öğretmen sayıları, derslik sayıları, okullaşma oranları, sınav değerlendirmeleri ve genel öğrenci başarıları, taşımalı eğitim ve özel okul servisleri işlemleri, TÜBİTAK ve AB projeleri ile yerel, ulusal ve uluslararası proje çalışmaları ve yarışmalar, düzenlenen çalıştay ve şenlikler, ders dışı öğrenme faaliyetleri, özel eğitim konuları, bağımlılıkla mücadele ve şiddetin önlenmesi eylem planları kapsamındaki çalışmalar ve okullarda işyeri sağlığı ve güvenliği uygulamaları gibi konular ele alındı.

Toplantıda sunulan bilgiler, ilimizdeki eğitim alanında yapılan faaliyetlerin değerlendirilmesi ve önümüzdeki dönem için planlanan stratejilerin belirlenmesine katkı sağladı.Yapılan sunum ve alınan kararların ardından katılımcıların soruları, katkıları, görüş ve önerileri dinlenerek toplantı sona erdi.

Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, toplantı sonrası sosyal medya hesabından yapmış olduğu ‘Eğitim hep önceliğimiz oldu.’ başlıklı paylaşımında “İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün idarecileriyle gerçekleştirdiğimiz Değerlendirme ve Koordinasyon Toplantımızda okullarımızın genel durumu, başarı sıralamamız, taşımalı eğitim ve yapımı devam eden, proje aşamasında olan, güçlendirmesi yapılan ve yapılması planlanan okullarımızı ele aldık.” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.