Giresun Haber Postası

JASAT…

JASAT…
21 Nisan 2024 - 14:10

JASAT Mercek-6 Operasyonunda Görele ve Giresun merkezde 2 kişi yakalandı.Görele’nin Gölbaşı köyünde gerçekleştirilen operasyonda S.E. isimli şahısın “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Kullanmak” suçundan (1 Yıl 8 Ay) kesinleşmiş hapis cezası ile arandığı bildirildi.Giresun Merkez Kemaliye köyünde ise “Tehdit” ve “Hakaret” suçlarından aranan M.Ş. isimli şahsın da yakalandığı ve tutuklandığı açıklandı. Gözaltına alınan şahıslar hakkında adli tahkikat başlatıldı.

Valilik, şehirdeki hukukun üstünlüğünün korunması için operasyonlara devam edileceğini vurgulayarak, güvenlik güçlerinin kararlı mücadelesini sürdüreceklerini belirtti. ve suçluların hesap verebilirliği açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.