Giresun Haber Postası

KADES VE ŞÖNİM TANITILDI..

01 Aralık 2022 - 17:13
KADES VE ŞÖNİM TANITILDI..

Giresun Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (GÜKAM), İl Emniyet Müdürlüğü ve Aile ve Sosyal Hizmetler Giresun İl Müdürlüğü işbirliğinde üniversite öğrencilere KADES uygulaması tanıtıldı. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi ile Giresun İl Emniyet Müdürlüğü personelleri etkinlikte üniversite gençliğine Kadın Destek Uygulaması (KADES) ve Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi’ni (ŞÖNİM) tanıttı.
Etkinliğin moderatörlüğünü yapan Giresun Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Reyhan Ayşe WOLFF, KADES Mobil uygulamasının ve ŞÖNİM’in önemini vurgulayarak, bu konuda oluşturulacak toplumsal duyarlılığın, kadına yönelik şiddetin önlenmesine önemli katkı sağlayacağını söyledi.
Toplumsal bilinci oluşturmak için siyasilerin, yasa koyucuların ve bu konularda yetkili kurum ve kuruluşların birlikte çalışmasının, sorunun ortadan kaldırılmasında önemli rol oynayacağını ifade eden WOLFF, yaptıkları etkinlikte kendilerine destek veren Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Giresun İl Emniyet Müdürlüğüne teşekkür etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.