Giresun Haber Postası

GEAH FARKI….

04 Aralık 2022 - 15:03
GEAH  FARKI….

Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi beyin ve sinir cerrahi kliniğini başarılı ameliyatlara imza atmaya devam ediyor.Genç yaşta şiddetli baş-boyun ağrısı, kollarda ağrı-ısı duyusu kaybı, kas gücünün kollarda-ellerde azalması, düşme ataklan, yürüme bozukluğu, baş dönmesi, denge problemleri, bulanık görme, gözlerde titreme şeklinde şikayetlerle Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvuran ve halk arasında beyincik sarkması olarak bilinen Amold-Chiari Sendromu tanısı konulan hasta başarılı bir operasyon sonrası sağlığına kavuşmuştu.

Beyin tümörünün, normal beyin dokusuna zarar verilmeden çıkanlmasını sağlayan yüksek teknolojiye sahip Nöronavigasyon sistemiyle beyin ve beyincik tümörü ameliyatları başarılı bir şekilde gerçekleştiriliyor. Yenidoğan bebeklerin bel bölgesinde, içinde omurilik ve diğer sinir yapılarını bulunduran kese şeklindeki fıtıklaşma olan myelomeningosel ameliyatı da başarılı bir şekilde yapılmakta. Beyinde su toplanması olarak bilinen hidrosefali hastalığının tedavisinde kullanılan ayarlanabilir şant cihazı bebek ve yetişkin hastalara başarılı bir şekilde uygulanmakta.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.