Giresun Haber Postası

51 YARDIM ARACI…

51 YARDIM ARACI…
09 Şubat 2023 - 9:22

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilde etkili olan depremler nedeniyle Giresun’dan ekiplerin bölgeye sevki üçüncü günde de devam etti.10 ilde etkili olan depremler nedeniyle Giresun’dan, toplam 51 yardım aracı ve iş makinesi törenle bölgelere sevk edildi. İl Özel İdaresi bahçesinde yapılan törenin ardından Valilik koordinesinde düzenlenen kampanyalarda toplanan yardımlar ile iş makineleri yola çıktı.

51 YARDIM ARACI DEPREM BÖLGESİNE UĞURLANDI

Giresun İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Şahin, yardım kampanyasına bölge halkının yoğun ilgi gösterdiğini söyledi. Bugün toplanan gıda başta olmak yardım malzemeleri ile iş makinelerinin bölgeye sevk edildiğini vurgulayan Şahin, “Bunların içerisinde İl Özel İdaremiz, kamu kurumlarımız, belediyelerimiz ve özel firmalara ait 18 iş makinemiz var. Hep birlikte bu yarayı saracağız. Türk milleti yardımseverdir. Kısa sürede de bu yaraları saracağız” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.