Giresun Haber Postası

KADIN POLİSLERİ UNUTMADI…

KADIN POLİSLERİ UNUTMADI…
12 Mart 2023 - 16:21

Giresun İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı, toplumsal hayatın vazgeçilmez bir parçası olan kadın polislerin kutsal bir meslek ifa ettiğini söyledi.Güzelyazıcı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadın polis memurlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Toplumsal hayatın vazgeçilmez bir parçası olan ve polis olarak kutsal bir mesleği ifa etmenin haklı gurur ve onurunu yaşayan kadın personellerin Kadınlar Günü kutlaya Müdür Emniyet Müdürü Güzelyazıcı, “Aileden başlayarak hayatımızın her yerinde, her anında sevgileri, emekleri ve fedakârlıklarıyla dünyamızı güzelleştiren, baş tacı olan kadınların, anne olarak gelecek nesilleri yetiştirme konusunda gösterdikleri fedakârlık ve çabanın her türlü takdirin üzerinde olduğunu, kadınların, tarihin her döneminde en zor şartlarda dahi üstün gayret ve fedakârlıkla hayatımızın merkezinde yer aldığını ifade etmişlerdir. Emniyet Teşkilatı olarak kadın haklarının korunması noktasında yasaların tanımladığı görevleri, eksiksiz olarak yerine getirmek için azım ve kararlılıkla çalışmaya devam edecektir” dedi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.