Giresun Haber Postası

GİRESUNA BUNUDA YAPTILAR…

GİRESUNA BUNUDA YAPTILAR…
19 Mart 2023 - 7:04

Ordu-Giresun Havalimanının Trabzon’a bağlanmasına muhalefet tepki gösterdi. CHP Giresun İl Başkanı Uzunalioğlu, Ordu ve Giresun’u Trabzon’a bağlamayı reva gören bir anlayışla karşı karşıya olduklarını kaydetti.Türk Hava Yolları Ordu-Giresun Havalimanı’nı Trabzon’a bağladı. THY’nın Ordu-Giresun Müdürü de başka göreve atandı. 8 yıldır THY Ordu-Giresun Havalimanı Müdürü olarak görev yapan Yunus Akbulut Apron ve Bagaj Hizmetleri Müdürü olarak atandı. Ordu-Giresun Havalimanı’na yeni müdür atamazken Trabzon’a bağladığı öğrenildi.

“TRABZON’A BAĞLAMAYI REVA GÖRDÜLER”

Ordu-Giresun Havalimanın Trabzon’a bağlanmasına Cumhuriyet Halk Partisi Giresun İl Başkanı Gültekin Uzunalioğlu tepki gösterdi. Uzunalioğlu, Ordu-Giresun Havalimanını Trabzon’a bağlamayı Giresun’a reva gördüler. Bu millet bunların hesabını 14 Mayıs’ta soracaktır” dedi.

ORDU-GİRESUN HAVALİMANI 17. SIRADA

Ordu-Giresun Havalimanı 2023’ün ilk iki ayında 134 bin yolcu kullandı. Devlet hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü Şubat ayı verilerine göre,  Ordu-Giresun Havalimanı’nı Şubat ayında 59 bin 044’ü iç hat bin 098’i dış hat olmak üzere 60 bin 142 yolcu kullandı. Aynı dönemde uçak seferleri yurt içinde iniş kalkış 491 dış hatta 8 olmak üzere toplam 499 olarak gerçekleşti. Ocak-Şubat döneminde Ordu Giresun Havalimanı’nı iç/dış hat  136 bin 322 yolcu kullandı. Bu dönemde uçak trafiği iç/dış hat 902 oldu. Ordu-Giresun Havalimanı yolcu sayılarına göre 17. Sırada yer alıyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.