Giresun Haber Postası

BASKIN…

BASKIN…
29 Mart 2023 - 14:38

Giresun İl Jandarma Komutanlığı, il genelinde gerçekleştirdiği istihbari çalışmalar sonucunda silah kaçakçılarına geçit vermiyor. Ekipler son olarak Görele ve Tirebolu’da iki kaçakçının ikametgahlarına baskın yaptı.İl Jandarma Komutanlığı ekipleri sorumluluk bölgesinde silah imal ve kaçakçılığı olaylarının önlenmesine yönelik, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ile Görele İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yürütülen istihbari çalışmalar sonucunda; Çalış Köyünde ikamet eden H.Ç. isimli şahsın evine baskın düzenledi. Şahsın ev ve eklentilerinde arama yapan jandarma ekipleri, bir adet silah imalathanesi buldu.

İmalathane içinde birer adet piyade tüfeği ile av tüfeği, 3 adet tabanca ile bunlara ait şarjör ve silah yapımında kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirildi. Jandarma ekipleri silah ticareti ve sigara kaçakçılığı olaylarının önlenmesine yönelik, KOM Şube Müdürlüğü ile Tirebolu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda da Örenkaya Köyünde ikamet eden B.T. isimli şahsın, ikamet adresi ve iş yerinde adli arama gerçekleştirdi.Yapılan aramalarda iki adet el yapımı tabanca, şarjör, fişek, 400 paket bandrolsüz sigara, makaron ile el yapımı sahte alkol ele geçirildi. Her iki olayla ilgili adli tahkikatı sürdüren ekipler, sorumluluk bölgelerinde silah kaçakçılarına ve kaçak sigara ile içkiye geçit vermeyeceklerini bildirdiler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.