Giresun Haber Postası

HAYATA TUTUN…

25 Nisan 2023 - 17:34
HAYATA TUTUN…

Görele’de kazaların önlenmesi amacıyla uzun yol sürücülerine “Yaşam Tüneli” adı verilen çadırda trafik kuralları anlatılıyor.Görele’de “Yaşam İçin Kısa Bir Mola Projesi” kapsamında yürütülen uygulamada Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Görele Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekiplerince sürücüler, Ramazan Bayramı Trafik tedbirleri kapsamında uzun yol kullanıcılarını bölge trafik önünde çadıra davet ediyor. Trafik ekipleri tarafından bilgilendirilen sürücü ve yolculara trafik kurallarını anlatan görüntüler de izletiliyor. Görele Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amiri Cemal Gemicioğlu, sürücüleri sıkmadan kendilerine kısa videolar izleterek, trafik kurallarına uymamanın yol açacağı hadiseleri anlattıklarını söyledi.

Yaşam Tüneli çadırında uzun yol sürücülerine hem kısa mola vermeyi sağladıklarını hem de trafik krallarına uymaları konusunda uyarıda bulunduklarını belirten Gemicioğlu, “Sürücülere sıkmayan kısa videolarla emniyet kemeri takmaları konusunda uyarıda bulunuyoruz. Trafikte aşırı hızın yol açacağı faciaları sürücülerimize video aracılığıyla anlatıyoruz. Sürülerimiz Yaşam Tüneli çadırında hem dinleniyor hem de bilgilendiriliyorlar. Bu kapsamda da sürücülerimizin Ramazan Bayramını kutluyor, sürücülerimize ve ailelerine şeker ve çikolata ikramında bulunduk” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.