Giresun Haber Postası

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ALUCRA….

ALUCRA….
09 Mayıs 2023 - 18:26

Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Çalgan, Alucra Kaymakamı Muhammet Cengiz ile birlikte çevre düzenlemesi yapılarak önümüzdeki hafta içi gençlerin hizmetine açılacak olan Alucra Gençlik Merkezi ve İlçe Spor Salonu Fitness Salonunda incelemelerde bulundu ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Murat Akın’dan bilgi aldı.İl Müdürü Çalgan“ geleceğimizin teminatı olan gençlere her zaman büyük önem verdiklerini belirterek Yeni Gençlik Merkezi’mizde ve Fitness salonumuzda önümüzdeki hafta içi hizmet vermeye başlayacağız. Gençlerimizin vakitlerini dolu dolu geçirecekleri donamına sahip güzel mekanlar oldu. Gençlik Merkezimizde gençlerimiz için bağlama, resim, bilgisayar, İngilizce, ebru, mangala, satranç ve pek çok kurslarımız var ve bu kurslarımız tamamen ücretsiz olacak. Gençlerimizin kişisel gelişimlerine ve sosyalleşmelerine büyük katkı sağlayacak. Giresun’ da göreve geldiğimizden bu yana başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Giresun Valimiz Sayın Enver Ünlü ve milletvekillerimizin büyük destekleri ile ilimize kalıcı eserler kazandırmak amacıyla çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Gençlerimizin keyifle vakit geçirebileceği, gönüllerince ders çalışabileceği bu tesisleri ilimize kazandırdıkları için şahsım ve ilimiz gençliği adına kendilerine çok teşekkür ediyorum. Gençlerimizi Alucra Gençlik Merkezimize ve Fitness Salonumuza davet ediyorum” dedi.

“GENÇLERİN UĞRAK MEKÂNI OLACAK

Bireysel çalışma alanları, ders çalışma alanları, el sanatları ve zekâ oyunları dersliği, müzik odası gibi alanların olduğu Gençlik Merkezi gençlerin sosyal, kültürel, eğitim programlarının yanı sıra kariyer yaşamlarına da destek olarak onları geleceğe en iyi şekilde hazırlama noktasında önemli bir boşluğu dolduracak.

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P