Giresun Haber Postası

TÜRK GİRİŞİMCİ 3. OKULUNU AÇTI…

25 Mayıs 2023 - 16:58
TÜRK GİRİŞİMCİ 3. OKULUNU AÇTI…

Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) eğitim alanında uzun yıllardır yatırımlar yapan Hasan Altuntaş California’da 3. okulunu faaliyete geçirdi.ABD’de eğitim yatırımlarıyla adından söz ettiren Giresunlu Hasan Altuntaş, California Language Academy olarak ABD’nin en büyük 3. şehri San Francisco’ya dil okulu açtı.

California Language Academy, Los Angeles ve San Diego şubelerinden sonra 3. şubesi San Francisco’da eğitim ve öğretime başladı.Uluslararası öğrencilerin en çok talep ettiği şehirlerin başında gelen San Francisco’da California Language Academy 400 öğrencilik kapasitesi, dijital donanıma sahip sınıfları ve sahip olduğu uluslararası işbirliği ağı ile adından söz ettiren global bir eğitim markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

ABD DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI AKREDİTELİ KURUM

California Language Academy (CLA) uluslararası öğrencilere hizmet verebilmek için ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından verilen Öğrenci Değişim ve Ziyaretçi Programı (SEVP) izniyle, ABD’nin en prestijli eğitim akreditosyonlarından birisi olan ACCET tarafından akredite edilen bir kurumdur. 23 Mayıs’ta  düzenlenen açılış töreninde San Francisco’nun önde gelen resmi kurumlarının temsilcileri, yerel ve ulusal başından gazeteciler , öğrenciler , veliler ,  bir çok akademisyen ve Türk Amerikan Toplumunun önde gelen iş insanları ve sivil toplum örgütleri temsilcileri katılım gösterdi.

CALİFORNİA’DA 3. ŞUBESİNİ AÇTI

Açılış konuşmalarında CLA Kurucusu Hasan Altuntaş, eğitim ve öğretim yılımıza dünyanın farklı noktalarında öğrencilere ev sahipliği yapacak bir kampüsün daha açılışını yapmaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirtti.

Altuntaş aynı zamanda bu kampüste eğitim alacak olan öğrencilerin sadece dil öğrenimini  değil farklı kültüleri bir araya getiren , farklı değerlere önem veren dünya vatandaşı olma bilincini taşıyacak  bir toplanma merkezi olacağını vurguladı.Kesilen kurdelenin ardından Altuntaş ‘Cumhuriyetimizin 100. yılında binlerce kilometre uzaklarda eğitim sektöründe yaptığımız bu yatırımı güzel ülkemiz Türkiye’ye armağan ediyoruz” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.