Giresun Haber Postası

TRAFİK DENETİMİ…

TRAFİK DENETİMİ…
15 Haziran 2023 - 18:41

Giresun İl Emniyet Müdürlüğü, il genelinde trafik güvenliğinin daha sağlıklı sağlanması için denetimlerini sıklaştırdı.Giresun şehir merkezinde trafik ile asayiş birimleri koordinesinde abartılı egzoz, kesik yay, cam film,  standart dışı ışık donanımı, yüksek sesle müzik dinleme ve alkollü araç kullanma denetimi gerçekleştirdi.

246 ARAÇTAN TRAFİKTEN MEN EDİLDİ

Gerçekleştirilen denetimlerde kurallara uymayan ve trafik kurallarını ihlal eden 325 araç sürücüsüne trafik idari cezası uygulanırken, 246 araç ise trafikten men edildi.Araç, yolcu ve yaya trafiği açısından denetimlerin süreceği belirtilirken, Giresun’da artık kronik bir sorun haline gelen gelişi güzel ve yaya kaldırımlarına yapılan araç parklarına da bir denetim getirilmesi bekleniyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.