Giresun Haber Postası

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

GENÇLER…

GENÇLER…
25 Temmuz 2023 - 18:02

Bu sezon gidene kal diyemeyen ve genç oyuncularla sahaya çıkacak Çotanaklar’da genç isimler teknik heyetin gözüne girebilmek için büyük uğraş veriyor!Trendyol 1. Lig ekibi Giresunspor’da Bolu kampı devam ediyor.Genç ağırlıklı bir kadroyla sahada yer alacaklarını belirten Giresunspor Basın Sözcüsü Emrullah Ekiz, “Bildiğiniz üzere transfer yasağımız mevcut. Bizler de kadromuzda sözleşmesi devam eden ve bizimle bu mücadele içerisinde var olacak isimlerle yeniden anlaşmaya vardık. Giresunspor bu sezon savaşacak, terinin son damlasına kadar mücadele edecek.” dedi.

Kaplan, “Teknik direktörümüz Mustafa Kaplan da bu doğrultuda takımı hazırlıyor. Tabii ki amacımız taraftarlarımızı memnun ve mutlu etmek. İlk hedefimiz sezonun devre arasına kadar toplayabildiğimiz kadar puan toplamak. Bunda da başarılı olacağımızı düşünüyorum.” diye konuştu.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P