Giresun Haber Postası

Giresun İl Özel idaresinden Giresun hayvancılığına destek. Giresun halkının her alanda yanında olan Özel İdare hayvancılığın desteklenmesi konusunda da önemli bir adım attı. İl Özel İdaresi özellikle Şebinkarahisar-Çamoluk ve Alucra ilçelerinde hayvancılık işletmelerinin kaba yem açığının karşılanması ve hububat üretiminin geliştirilmesi amacıyla yüzde 50’si çiftçi katkılı yüzde 50’si Giresun İl Özel İdare katkılı toplam 1 milyon 999 bin TL tutarında 100 bin kilogram Tritikale tohumluğu ve 59 bin kilogram Arpa tohumluğunu bu hafta içinde çiftçilere dağıtımını yapacak. Toplam tutarı 1 milyon 999 bin lira olan bu desteğin 1 milyonunu 2022 yılı bütçesinden Giresun İl Özel İdaresi karşıladı. Bu destekle beraber Giresun hayvancılığına çok büyük bir katkı sağlamış oldu.

Giresun İl Özel idaresinden Giresun hayvancılığına destek. Giresun halkının her alanda yanında olan Özel İdare hayvancılığın desteklenmesi konusunda da önemli bir adım attı. İl Özel İdaresi özellikle Şebinkarahisar-Çamoluk ve Alucra ilçelerinde hayvancılık işletmelerinin kaba yem açığının karşılanması ve hububat üretiminin geliştirilmesi amacıyla yüzde 50’si çiftçi katkılı yüzde 50’si Giresun İl Özel İdare katkılı toplam 1 […]

TOHUM….

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.