Giresun Haber Postası

Vali Serdengeçti, polis ve jandarma ekiplerince gerçekleştirilen “Huzur Uygulaması”na katıldı. Vali Serdengeçti’yi halkın içinde gören gençler şaşkınlıklarını gizleyemedi.Giresun’da polis ve jandarma ekiplerince il genelinde “Huzur Uygulaması” gerçekleştirildi.Halkın huzur ve güvenliği için gerçekleştirilen genel asayiş ve trafik uygulamasında 59 ekip ve 306 personel görev yaptı. Uygulamada 395 işletme ve umuma açık yer ile 664 araç ve 2 bin 418 şahısın sorgulaması gerçekleştirildi. Uygulama sonucunda 22 araca toplam 56 bin 553 TL cezai işlem uygulandı. İl genelinde kasten yaralama suçundan araması bulunan 1 şahıs da yakalandı.

İl genelinde kasten yaralama suçundan araması bulunan 1 şahıs da yakalandı. Giresun merkezdeki “Huzur Uygulaması”na Vali Mehmet Fatih Serdengeçti de katıldı. Kamu düzeninin temini ve vatandaşların huzur ve güvenliği için yapılan uygulama hakkında vatandaşlara bilgi veren Vali Serdengeçti, sürücülere ise trafik kurallarının önemini hatırlatarak dikkatli ve hayırlı yolculuklar diledi. Serdengeçti, “Lütfen seyahatlerimiz esnasında emniyet kemerimizi takalım, hız limitlerini aşmayalım” dedi.

 

REKLAM ALANI

Vali Serdengeçti, polis ve jandarma ekiplerince gerçekleştirilen “Huzur Uygulaması”na katıldı. Vali Serdengeçti’yi halkın içinde gören gençler şaşkınlıklarını gizleyemedi.Giresun’da polis ve jandarma ekiplerince il genelinde “Huzur Uygulaması” gerçekleştirildi.Halkın huzur ve güvenliği için gerçekleştirilen genel asayiş ve trafik uygulamasında 59 ekip ve 306 personel görev yaptı. Uygulamada 395 işletme ve umuma açık yer ile 664 araç ve […]

HUZUR…

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.