Giresun Haber Postası

Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, vatan için canlarını feda eden kahraman şehitlerin ailelerine yönelik ziyaretlerine devam ediyor.Her fırsatta şehit aileleriyle bir araya gelen Vali Serdengeçti, gerçekleştirdiği Alucra ilçe ziyaretinde de Şehit ailelerini yalnız bırakmadı.Kurum ziyaretlerinin ardından Vali Serdengeçti, Alucra ilçesinin son durağı olarak Şehit İstihkam Onbaşı Mustafa Şimşek’in ailesini Yunus Emre Mahallesi’ndeki evlerinde ziyaret etti. Şehidin ailesiyle samimi bir ortamda buluşan Vali Serdengeçti, ailenin yanında olmanın önemine vurgu yaparak, taziye dileklerinde bulundu ve acılarını paylaştı.

Ziyaret sırasında Vali Serdengeçti, Şehit İstihkam Onbaşı Mustafa Şimşek ve tüm Şehitlerimizin anısını yaşatmak amacıyla aileye Türk bayrağı ve çiçek takdim etti. Ziyarette, Şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim Tilaveti gerçekleştirilerek dualar edildi.

Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, vatan için canlarını feda eden kahraman şehitlerin ailelerine yönelik ziyaretlerine devam ediyor.Her fırsatta şehit aileleriyle bir araya gelen Vali Serdengeçti, gerçekleştirdiği Alucra ilçe ziyaretinde de Şehit ailelerini yalnız bırakmadı.Kurum ziyaretlerinin ardından Vali Serdengeçti, Alucra ilçesinin son durağı olarak Şehit İstihkam Onbaşı Mustafa Şimşek’in ailesini Yunus Emre Mahallesi’ndeki evlerinde ziyaret etti. Şehidin […]

VALİ SERDENGEÇTİDEN ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET…

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.